facebook tracking
Teams

Forskning & Utveckling

Connect
Mobila mjukvaruplattformar

Här utvecklas nästa generation av Optidevs mobila mjukvaruplattform TrueMobile Solutions. Vi tänker ett steg före alla andra och är passionerade mjukvaruutvecklare. Hos oss omsätter vi tankar och idéer till affärsmässiga produkter och tjänster.


Daniel Salomonsson, senior utvecklare på F&U, hur ser dina arbetsuppgifter ut?

– Utveckling, framtagning av lösningar, utvärdering av nya tekniker och utbildningar i teamet. Det blir även en del internutbildningar kring de lösningar vårt team levererar. En avgörande uppgift för Optidevs framgång är även min veckovisa rengöring av espressomaskinen.

Vad måste man vara riktigt vass på?

– Gilla att skriva tester på sin kod och ha öga för utveckling. Sen är det viktigt att se lösningar i ett större sammanhang. Att de inte bara fungerar i dag utan även i morgon.

När är det som roligast?

– När vi tar fram lösningar baserade på nya tekniker och sätter den verkligt schyssta lösningen. Det är en underbar känsla.

Varför ska man söka jobb på Optidev?

– Du kan få jobba på ett ungt företag som ser framtiden som en utmaning. Och här finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi är Sveriges bästa arbetsplats

Starka idéer och vilja till förändring är drivkrafter på Optidev. Vi kommer alltid överens, men vägen dit kantas av inspirerande diskussioner och spännande åsiktsutbyten. Då måste man ha en skön miljö och kultur där olikhet får utrymme och uppskattas. Därför samarbetar vi med Great Place to Work som hjälper oss att bli den bästa arbetsplatsen. I år – 2018 – blev vi utsedda till en av de 25 bästa arbetsplatserna i Sverige. Nu ska vi bli bäst. Vill du vara med?

#svergiesbastaarbetsplats2018

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor