Teams

Service, lager & reparation

Connect

Lager, utleveranser, service och reparationer av all hårdvara vi säljer är vårt ansvar. Vi är serviceinriktade och tekniskt kunniga på komplex hård- och mjukvara. En mycket viktig uppgift är Optidevs 24-timmarsservice. Våra kunder ska ha en ny enhet i handen inom 24 timmar om något skulle krångla.


Bilal Said, Teamledare på Service, vad gör du på jobbet?

– Väldigt varierande, vilket är jättebra! Ena dagen kan jag stå och tejpa hundra lådor till en leverans, för att nästa gå igenom felanmälningsstatistik med en kund.

Vad måste man kunna hos dig?

– Att se helheten och planera. Konkret, att det dagliga arbetet fungerar. Rätt person ska vara på rätt plats med de bästa förutsättningarna. Men viktigast av allt är att alla mår bra.

När är det som bäst på Optidev?

– När alla jobbar som ett team och drar åt samma håll. Då är det riktigt roligt!

Varför ska man söka jobb hos er?

– Om man vill vara på en annorlunda arbetsplats med varierande utmaningar och gillar frihet under ansvar. Här finns även stora möjligheter till utveckling eftersom du är omgiven av kompetenta människor inom olika områden.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi är Sveriges bästa arbetsplats

Starka idéer och vilja till förändring är drivkrafterna på Optidev. Vi kommer alltid överens, men vägen dit kantas av inspirerande diskussioner och spännande åsiktsutbyten. Då måste man ha en skön miljö och kultur där olikheter får utrymme och uppskattas. Därför samarbetar vi med Great Place to Work som hjälper oss att bli den bästa arbetsplatsen. Redan år 2018 kom vi med på listan över Sveriges bästa arbetsplatser och år 2019 blev vi utsedda till en av de 17 bästa arbetsplatserna i Sverige. Nu ska vi bli bäst. Vill du vara med?

#sverigesbastaarbetsplats2019

Nils Jakobsonsgatan 5 J
504 30 Borås Vägbeskrivning support@optidev.se +46 31 80 93 80 Se sida

Son (Vestby)

Sagaveien 66E
1555 Son (Vestby) Vägbeskrivning info@optidev.no +47 40 00 21 93 Se sida

Stockholm

Sjövikskajen 28
117 57 Stockholm Vägbeskrivning info@optidev.se +46 31 80 93 80 Se sida

Vejle

7100 Vejle Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor